Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Celtic Folk Festival Orvelte

13 mei van 10:00 - 17:00

€21,50
Celtic Folk Festival Orvelte

Rapalje komt naar Orvelte wat een feest! Op het Celtic Folk Festival in Orvelte kan je genieten van Ierse, Schotse en Nederlandse folkmuziek vanaf de hooikiep op de Brink. Viool, gitouki, borderpipes, tinwistle, doedelzak en zang…naast Rapalje treden er meerdere bands op. De eerste band die is vast gelegd zijn de Blue Grass Boogiemen. Welke bands volgen maken we zo snel mogelijk bekend.

Dit unieke festival biedt live optredens van traditionele en hedendaagse muzikanten. Typerend voor de artiesten van Celtic Folk, is dat zij van elk optreden een ongelooflijk gezellig feest weten te maken, van ruige powerfolk tot romantische ballads en van opzwepende jigs tot traditionele reels. De Kelten waren strijders en de passie knalt dan ook van het podium tijdens dit bijzondere festival.

Naast heerlijke optredens kunnen bezoekers genieten van een leuke Keltische markt met diverse lekkernijen, delicatessen maar ook Schotse kilts. Zet de datum alvast in je agenda. En koop hier alvast je tickets voor het Celtic Folk Festival Orvelte.

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€21,50
Evenement Categorie:
Site:
https://celticfolkfestival.com

Organisator

Het Brokantien
Telefoon:
06-41025696
E-mail:
hetbrokantien@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brink Orvelte
Orvelte
Orvelte, Drenthe 9441PJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie