Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van het Paard

13 augustus van 10:00 - 17:00

€5,00
dag-van-het-paard-orvelte-drenthe

Dag van het Paard

Welkom bij de Dag van het Paard in Orvelte, Drenthe! Op deze bijzondere dag staat alles in het teken van het paard en kan je genieten van tal van activiteiten rondom deze majestueuze dieren.

Door het hele dorp zijn er op de verschillende weilandjes activiteiten met paarden. Zo is op het hoofdveld de hele dag doorlopende activiteiten van shows en optredens. Op de brink staan rassen en standhouders die hun ras promoten. Natuurlijk zijn er ook nog extra activiteiten voor kinderen en volwassen zoals ervaren hoe zwaar de hoefsmid het heeft.

Activiteiten

Tijdens de Dag van het Paard kan je deelnemen aan diverse workshops en clinics waarbij je meer te weten komt over het verzorgen en trainen van paarden. Er zijn ook leuke shows met paarden zoals: aanspanningen met koets, dressuur met pony’s, vele variatie aan paarden rassen, kindervermaak, ringsteken, knuffelen met pony en pony rijden

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep mensen en vele vrijwilligers! We vragen deze dag een kleine vergoeding door middel van entreegeld om het evenement mogelijk te maken.

De Dag van het Paard is een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze majestueuze dieren en de paardensport in al haar facetten. Kom langs en geniet van de sfeer, de activiteiten en de gezelligheid van dit bijzondere evenement. Of je nu alleen komt, met je gezin of met een groep vrienden, er is voor iedereen iets te beleven op de Dag van het Paard in Orvelte. Tot ziens in Drenthe!

Geniet ook op één van de vele terrassen van heerlijke dranken en gerechten. Zo kan je bij De Drentse Heerlijkheid aan de brink genieten van een kop koffie met appeltaart, lunchgerechten en een borrel met een hapje. Er is voor ieder wat wils en zo kan je even tot rust komen op het grote terras.

Gegevens

Datum:
13 augustus
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€5,00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Fam. Dolfing en Fam. Nijwening
Telefoon:
06-12779718

Locatie

Brink Orvelte
Orvelte
Orvelte, Drenthe 9441PJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie