ORvelte

Arrangementen

52° 51′ NB, 6° 40′ OL
14 Uitjes
Drinken en eten deals

Hoe werkt het.

Een arrangement samenstellen werkt super snel en eenvoudig. Volg de stappen en je kunt gelijk een reservering plaatsen.

 •  Vul het aantal personen en de datum van bezoek in.
 • Op de volgende pagina zie je direct welke locaties je kunt reserveren/bezoeken. 
  Kies hoe laat je de locatie wil bezoeken.
  Sommige locaties vereisen een minimaal aantal personen, mocht je dit aantal niet halen dan is de locatie niet te reserveren via orvelte.nl.
 • Na het selecteren van de verschillende locaties kun je op de volgende pagina ook al een plekje en tijd in een restaurant reserveren voor een hapje en drankje. 
 • Als je alles hebt geselecteerd kan je de reservering bevestigen. Na een check van alle locaties krijg je binnen een dag een akkoord. 
 • Tot snel in Orvelte!

Groepen

Kom je met een groep groter dan 50 personen? Neem dan contact met ons op voor een arrangement op maat. Orvelte is uitermate geschikt voor:

 • Bedrijfsuitjes
 • Busreizen
 • Retraites
 • Evenementen
Evenementen

Aankomende Evenementen

There are no upcoming events at this time.

Oud dorpje waar veel huizen er nog origineel uitzien. Sommige huisjes zijn winkeltjes en/of soort museum en kan je ook van binnen bekijken. Het dorpje is gratis te bezoeken maar voor de gebouwen die een museum Ijn moet je een klein bedrag betalen. Er zijn twee parkeerplaatsen net aan de rand van het dorpje waar je voor 3 euro je auto kan parkeren. Op het moment dat wij er waren (19 mei 2022) kon je overigens gratis parkeren. Bij het informatiecentrum kan je gratis plattegrond krijgen.

Peter van Gastel

Even terug in de tijd als je naar dit leuke Drentse dorp gaat. Je kunt er prachtig wandelen en er is genoeg te doen en te zien. Zelfs op zondag zijn alle winkeltjes open. Je hoeft geen entree te betalen als je het dorp in wilt.

Daniella Postma

Een mooi dorp waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan als je naar de gebouwen kijkt. Verder volop gelegenheden vlwaar je iets kunt eten of drinken.

Miriam van Kan

Even terug in de tijd bij museumdorp Orvelte. Mooi pittoresk dorpje met echte winkeltjes. Heerlijke lekkernijen en een kleding winkeltje. Ook twee terrasjes waar je heerlijk kan vertoeven voor een kopje koffie of iets lekkers.

Ronald Coors